Kulturkortrabatt på konsert med Rikard Wolff

Den 3 och 4 november kommer artisten och skådespelaren Rikard Wolff till Dunkers kulturhus och lovar att bjuda på det allra bästa ur sin breda repertoar. Du med ett Kulturkort har schysst rabatt om hela hundra spänn till konserterna. Som hittat! Så boka på!

Rikard Wolf behöver nog ingen längre presentation. Han har gett ut ett flertal album både med egna texter samt med tolkningar av andras. Särskilt uppmärksammade har hans tolkningar av Edith Piaf blivit.
Men för gemene man uppmärksammades han nog allra först som karaktären Zac i Colin Nutleys omtyckta filmsvit Änglagård, där han spelar mot Helena Bergström.
Men mister Wolff har fler strängar på sin lyra. 2011 gav han ut självbiografin ”Rikitikitavi” 2011 som handlar om platser, händelser och möten som varit avgörande i livet. Wolff har fått en rad utmärkelser och priser. Bland annat Franska hederslegionen, QX galans pris och Bernadottestipendiet.

Om konserterna och musiken han ska framföra säger han så här: "Barndomsdrömmar, drömmar om kärlek, franska drömmar, Änglagårdsdrömmar, drömmen om fred och frihet. Jag väljer det mesta av det bästa ur min repertoar, från teatern, från filmen, från mina album. Vi får aldrig upphöra att drömma on en bättre värld”.
Rikard ackompanjeras av ett femmannaband bestående av Per ”Texas” Johansson, Oskar Schönning, Sofia Winiarski, Konrad Agnas samt kapellmästaren Johan Graden.
Konserterna är ett samarrangemang med The Tivoli.

Vad: Konserter med Rikard Wolff
Var: Konsertsalen, Dunkers kulturhus
När: 3 och 4 november 2017 med start klockan 19
Hur: Entrén kostar 295 kronor för dig med Kulturkort. Har du inget kostar biljetten 395 kronor.
Övrigt: Läs mer och köp biljett här

 

(0 - 0 röster )

Rösta här:

0 kommentarer