dec
09

Cabaret Candy Club – Oh la la

Helsingborg

Den 23 november är det premiär för den åttonde uppsättningen av Helsingborgskabarén Cabaret Candy Club med Albin Ganovic i spetsen. Årets föreställning har titeln ”Oh la la”. Aktuella speldatum är 7-9 december.

”Oh la la” är en fransk twist på verkligheten som gör det provocerande lekfullt och det förbjudna elektrifierande! Lämna era bekymmer utanför, släpp loss och förundras i en sexig berg- och dalbana full av sensationell akrobatik och hits från dåtid till nutid. Kombinationen av utsökt meny och artisteri i världsklass är vårt kännetecken.

Det vankas långa ben i strumpbyxor, fjädrar överallt och glittrande kostymer. Så klart blir det även musik och sång. Det utlovas allt från ”Guld och gröna skogar” till ”I will survive”. Från ”Poker Face” till ”Hot Stuff”. 

Med på scen, utöver den danska ficktjuven Kenny Quinn, som beskrivs som Europas ärligaste tjuv, finns även akrobaterna Duo Hand2Stand, kanadicker som trots sin ringa ålder redan deltagit i erkända Monte Carlo cirkusfestival samt arbetat på Cirque Du Soleil och Zirkus Roncalli.

Dörrarna öppnas 18:00 och showen börjar 20:00.

Kulturkortsrabatt: 90 kronor i rabatt på ordinarie pris (290 kronor) på showbiljett.

Var: Oxhallen, Cindersgatan
Hur: Med ett kulturkort får du 90 kronors rabatt på showbiljett (ordinarie pris 290 kronor). Rabatten gäller inte för menybiljett. Biljetten köper du på www.candyclub.se och du anger Kulturtant som rabattkod. 
Läs mer: http://www.candyclub.se/ eller spana in den här teasern för lite smått och gott om vad som väntar: Cabaret Candy Club - Oh la la

 

(0 - 0 röster )

Rösta här:

0 kommentarer

Du får tyvärr inte kommentera. Antingen måste du logga in eller så är kommenteringsfunktionen avstängd.

Cabaret Candy Club – Oh la la

Datum: 09 dec 2017 18:00 - 23:00
Kategori: Annan kultur