Eveliina Pink and the Golden Pinguinos & Moonchild&Monki Live@RumEtt

Eveliina Pink and the Golden Pinguinos & Moonchild&Monki Live@RumEtt

Ny månad, nya konserter! Glöm inte att kolla våra andra kommande konserter. Livemusik varje onsdag, alltid gratis och öppet för alla!

Eveliina Pink & the Golden Pinguinos

Eveliina Pink & the Golden Pinguinos är ett soloprojekt från Eveliina Nerstrand som annars ses som sångare och gitarrist i Malmöbanden Guds Pengar och No chips, Sherlock! Inspirerad av bland annat Delia Derbyshire, Michael Ende, David Lynch, Star Trek, Talking Heads är EPn Eveliina Pink & the Golden Pinguinos som slumpmässigt utslitna sidor från Eveliinas hjärn-dagbok.

”Jag vill att musik ska kännas äkta och jag tror en uppnår det genom att komma närmare sin reptilhjärna och följa sina instinkter. Då undviker en att censurera sig själv i mellanrummet tanke och handling. Bakom pannbenet kan det vara lite som Alice i underlandet. Allt är upp och ner, huller om buller. Fantasin har inga gränser och det finns inget som är omöjligt eller fel, allt får plats och det är denna grundidé som varit fröet till Eveliina Pink & the Golden Pinguinos”.

Lyssningslänk:
https://open.spotify.com/artist/4pbH5KpqDDiPDIH2O2kQ63#_=_
https://janglenest.bandcamp.com/album/eveliina-pink-the-golden-pinguinos
https://www.youtube.com/watch?v=gqvWr02bAdo

Moonchild&Monki

Moonchild&Monki består av Adina & Baifeen som gillar att jamma på fritiden. När de gästar RumEtt har de med sig en akustisk gitarr och ett gött sväng!

Dela Facebookevent.

Plats: RumEtt

Fri entré.

  • Dunkers kulturhus, RumEtt
  • Kungsgatan 11
  • 252 21
  • Helsingborg
  • Vuxen: Gratis
  • 3 oktober 2018, 18:00 - 20:00