Trio Q och Sister and Brother – Live@RumEtt

Trio Q och Sister and Brother – Live@RumEtt

Ny vecka, nya konserter! Om du gillar folkmusik, stämsång och visor ska du absolut inte missa Karavan Trio och Sister & Brother!

Trio Q
På internationella kvinnodagen gästade Trio Q RumEtt och eftersom det var så fantastiskt bra är vi mycket glada över att få välkomna dom ännu en gång!
Bandet består av tre unga musiker från södra Sverige som har slagits samman för att hylla låtar som är framförda av kvinnliga musiker och kompositörer. Trio Q lovar både sväng och ballader och även nytolkningar av dagens musik. Allt i jazzens anda! Trio Q består av Carolina Wierup – sång, Tilda Björnberg – piano och Amanda Karström – kontrabas.

Sister and Brother
Caroline Nordbeck Toth och Marcus Toth bildar den akustiska syskonduon Sister & Brother. Musiken är melodisk med vissa inspirerande inslag från country- och folkmusik. Sister & Brother spelar och sjunger om olika delar av livet, i synnerhet de motgångar som man kan ställas inför. De har planer på att spela in ett antal singlar nu under sommaren 2018. Syskonduon är oerhört exalterad på att få ut sin musik till folk så fort som möjligt och ser även fram emot fler spelningar under året 2018.

Lyssningslänk: https://www.youtube.com/watch?v=FreWKxrODJw

Fri entré.

Allt som sker i RumEtt produceras av, för och med målgruppen Unga Vuxna. Har du en idé som du vill genomföra? Kontakta oss så berättar vi mer!

Följ oss gärna på sociala medier:
@RumEtt @DunkersRumett

  • Dunkers kulturhus, RumEtt
  • Kungsgatan 11
  • 252 21
  • Helsingborg
  • Vuxen: Gratis
  • 19 september 2018, 18:00 - 20:00